Организират благотворителен концерт за Пламен Богоев - Бандата

Футболни фенове от цялата страна се обединяват за събитието в София

След като футболната среща в Плевен събра 857 лева, кампанията по набиране на средства в помощ на Пламен Богоев - Бандата продължава. На 8 февруари в столичния бар "Zar" ще се проведе благотворителен концерт, като средствата от събрания вход ще отидат за лечението на плевенчанина.

"Обръщаме се към цялата музикална общност с молба за помощ. В тези тежки времена, когато държавата е абдикирала от задълженията си и много от българите живеят на ръба на оцеляването, един от нас има нужда от помощ", пишат организаторите във Фейсбук.

Засега участие са заявили групите INFLICT-thrash groove (PLOVDIV), WARSCUM-death/grind (SOFIA), DEITY-thrash/death (SOFIA,) ENTHRALLMENT-brutal death (PLEVEN/SOFIA) и M.I.R.F.-black/death (SOFIA)

Пламен Богоев известен на всички в Сектор "Г" като Бандата, се нуждае от операция в чужбина. Здравната каса отказва да поеме разходите за операцията и лечението му, така че единственият изход за него е да заплати сам лечението си. Голяма част от сумата е събрана, 40 000 лева от общо 70 000лв., а датата за операция е насрочена за средата на февруари, така че имаме точно месец. Ако Бандата не успее да замине точно в този период, то той ще е принуден да чака над година, за да може отново да запише час при един от най-добрите специалисти. Пламен катастрофира преди година и сега е нужно да му бъдат поставени пластини в гръбначния стълб, иначе може да има фатални последствия за него.

Всеки може да дари пари в неговата лична сметка:

Банка: Уникредит БулБанк Сметка №:

BG58UNCR96600029158903

Титуляр: Пламен Петров Богоев