Общината обяви конкурс за добиване на дървесина от Бохот

Общата прогнозна стойност на обекта е 4240 лв. без ДДС

Община Плевен обявява открит конкурс с предварително представяне на предложенията на участниците в администрацията на Община Плевен за „Добив на дървесина до временен склад от общински горски територии” – землище с. Бохот. Конкурсът е по реда на Наредба за условията и реда за възлагане изпълнението на дейности в горските територии - държавна и общинска собственост, и за ползването на дървесина и недървесни горски продукти.

Срокът за изпълнение на договора е най-късно до 31 март. Общата прогнозна стойност на обекта е 4240 лв. без ДДС при единична цена за добив – 20 лв. за 1 плътен куб.м. Гаранцията за участие ще струва 212 лв., представляващи 5% от стойността на обекта.

Офертите трябва да съдържат всички изискуеми документи съгласно утвърдената документация за провеждане на конкурса. Критерият за класиране на офертите трябва да е най-ниската предложена цена.

Цената на документацията за участие в процедурата за обекта е 50 лв. без ДДС и се внася с ПКО в касата на Центъра. Платената цена за документация не подлежи на връщане. Срещу представена вносна бележка за платена документация, същата се получава от 08:30 часа до 16:00 часа от 23.01.2015 г. до 04.02.2015 г. При повторен конкурс -до 16:00 часа на 09.02.2015 г. при Община Плевен.

Дървесината се добива от землището в Бохот и се състои от дърва за огрев (цер) с общо прогнозно количество 212 пл.куб.м.