Максим Горанов и Анелия Дечева ще търсят плевенски таланти

Създават нова вокална група "Арлекино" към „Съгласие“

По идея на НЧ „Съгласие 1869” и със съдействието на едни от най-изявените професионалисти в Плевен, ще бъде създадена нова детска вокална група. Тя ще носи името „АРЛЕКИНО”. Артистичен директор е Максим Горанов, художествен ръководител - Анелия Дечева, а вокален педагог - Виолета Боянова.

Дейността на група „Арлекино” ще включва изпълнения на поп и рок музика; микрофонна техника; сценично поведение; индивидуална работа със солови изпълнители; записи в музикално студио; участия в радио програми; подготовка за участия в музикални конкурси, фестивали и телевизионни реалита.

Стефан Диомов вече е предоставил безплатно свои синбеци на негови песни и аранжименти на кавъри. Преговори се водят и с Хайгашод Агасян.

Всички млади таланти от I до XII клас имат възможност да покажат какво могат, да се включат в състава на групата или да се подготвят индивидуално за бъдещи големи изяви. Прослушването ще се състои на 06.02.2015 г. (петък) от 17,30 ч. на сцена „Фоайе” на читалище „Съгласие”.

Участниците ще бъдат разделени в две възрастови групи: I-IV и V-IX клас. Учениците от X-XII клас могат да участват в прослушването като индивидуални изпълнители. Участието изисква представяне на една песен, изпълнена без съпровод или със СD.

За контакти и записване за прослушването: е-mail: [email protected] Читалище „Съгласие 1869”: 064 824242; Анелия Дечева: 0879 911202; Максим Горанов: 0888532981; Виолета Боянова: 0897991385