Звезда от "X Factor" издъхна в плевенската болница

Менингит погуби чаровната Боряна Тихолова

22-годишната Боряна Тихолова, която впечатли в първия български сезон на шоуто “Х Factor” с красотата и уникалните си певчески възможности, е починала в плевенската болница след усложнения от менингит. Новината се появи в редица печатни и електронни медии, а впоследствие получихме потвърждение и от близки на изпълнителката.

Всичко започнало на 14 януари, когато Боби внезапно била покосена от висока температура, припаднала и изгубила съзнание. Дни преди това тя започнала да лекува настинка с медикаменти за простудни и грипни заболявания, вярвайки, че не е нищо сериозно. На 14-ти била транспортирана в болницата във Велико Търново. Момичето прекарало няколко дни в "старата столица", след което я преместили в Плевенската болница. Според информация на вестник "България днес" диагнозата, с която я приели била скорострелен бактериален менингит и развит херпес на малкия мозък. Талантливата свищовлийка издъхнала в неделната утрин на 25 януари.

Припомняме, че Боряна взе участие в първия сезон на "X Factor" през 2011-та година и остави отлични впечатления с изявата си.

Eкипът на Plevenutre.bg изказва най-искрени съболезнования на семейството и близките на Боряна.