Спартак ще играе с Ботев (Враца) в Криводол

Спарингът е планиран за 31 януари

Спартак (Плевен) ще гостува на Ботев (Враца) за втория си приятелски мач от зимната подготовка на стадион "Христо Ботев" в град Криводол. Спарингът е на 31 януари (събота) от 14 часа, като първоначално беше предвиден да се изиграе в града под Околчица.

"През този сезон по обективни причини - ремонтът на нашия стадион, няма да имаме домакински срещи. Затова трябва да свикваме с трудностите отсега", коментира решението за преместването на двубоя наставникът на врачани Адалберт Зафиров. Той допълни, че условията на стадиона в Криводол устройват него и футболистите му и затова е било избрано именно това съоръжение да приеме контролата с плевенския Спартак.

Plevensport.eu припомня, че "синьо-белите" победиха в първата си проверка силния тим на Локомотив (Горна Оряховица) като гост с 2:1. Попаденията за плевенчани отбелязаха централният бранител Кристиян Григоров от дузпа през първото полувреме за 1:1, а новото попълнение Преслав Антонов донесе успеха за своя отбор с гол десетина минути преди края на срещата.