Сватбено изложение - Плевен 2015 праща двама влюбени на романтична екскурзия

18 фирми са заявили участие на четвъртото издание на форума

Плевен ще е домакин на Четвъртото сватбено изложение от 6 до 8 февруари, съобщи в пресклуба на БТА Ива Митева - управител на "Макси център" от името на организаторите. Заедно с нея отбеляза присъствие и Дора Калинова-Атанасова - председател на Националната сватбена асоциация.

„Стана вече положителна традиция за нашия град под един покрив да се съберат всички фирми от сватбения бранш“, стартира Митева. Тя представи какво ново и различно ще се включи в програмата за тази година. По-различното за 2015-та са дните на изложението, те ще са петък, събота и неделя, спрямо предходните години, когато са били от четвъртък до събота. Другото различно и уникално е, че ще се наблегне на детско участие. Всичките участници, състави и изпълнители са деца, които ще бъдат изключително атрактивни за публиката. Организаторите обещават много демонстрации по време на изложението и още куп изненади.

Поканени на събитието са и много нови гости, които не са били досега. Ще се видят и всички 18 фирми от сватбения бранш, потвърдили сигурно участие.

Управителят на "Макси център" обеща, че ще има много изненади и награди за присъстващите - "тази година успяхме да привлечем и парк-хотел "Кайлъка", който предоставя възможност, както за организиране на сватби, така и за първата брачна нощ". В традиционната томбола ще има три големи и изкушаващи награди – вечеря за двама, уикенд за двама, а голямата награда е четиридневна екскурзия до Турция. Условието за участие в томболата обаче е да се сключи договор със сватбена агенция или капариране на сватбена услуга. Миналогодишният интерес е бил проявен от близо 9000 души, допълни Митева.

На финал Дора Калинова-Атанасова уточни, че заглавието е под наслов „Малки истории за голямата любов“. „Всички посетители ще имат възможността да се насладят на таланта на колегите, има наистина какво да се види на тази изложба“, категорична бе тя.