Спартак победи Ботев (Враца) с 2:0 в контрола

Дангуров и Миленов се разписаха за успеха

Спартак (Плевен) постигна втора победа от началото на годината и затвърждава добрите си игри. Възпитаниците на Бойко Цветков надвиха Ботев /Враца/ с 2:0 в контрола, играна на стадиона в Криводол.

В 77-та мин. Ивайло Дангуров откри резултата с удар от границата на пеналта, насочвайки топката в левия ъгъл на пазената от Христо Митов врата. 60 секунди по-късно стражът на символичните домакини бе принуден за втори път да извади коженото кълбо от мрежата си. Венцислав Миленов шутира по диагонала и след като се отби в гредата топката премина голлинията.

През следващата седмица програмата на "синьо-белите" ще бъде доста натоварена, като за пет дни плевенските футболисти ще изиграят три приятелски срещи. Първо на 3 февруари (вторник) в София Спартак ще гостува на втория тим на софийския Левски, а на следващия ден, 4 февруари (сряда) ще пътува до Свищов за спаринг с местния Академик. В края на седмицата "студентите" ще върнат визитата в Плевен, като мачът ще бъде в събота, 7 февруари, пише plevensport.eu.