Престъпноста в Славяново - основна тема в приемната на Владислав Николов

Народният представител от ГЕРБ се срещна с жителите на градчето

Народният представител от ГЕРБ Владислав Николов и председателят на групата съветници от ГЕРБ Плевен Мартин Митев проведоха открита приемна с жителите на гр. Славяново.

Интересът от страна на гражданите бе наистина голям. Въпросите, които поставиха те на вниманието на Николов и Митев бяха в две области - такива, които касаят земеделските производители и други, свързани с битовата престъпност и бракониерството.

Поради огромния интерес и наболелите въпроси по тези теми народният представител Владислав Николов организира среща на земеделските производители с министъра на земеделието и храните Десислава Танева. Предвижда се министър Танева да даде повече информация на присъстващите и за новите програми и условията за кандидатстване по тях.

Владислав Николов откликна на болката на хората, които сигнализираха за набези над частното им имущество и животни, както и за злоупотреби и незаконна сеч. Предстои нова среща с жителите на Славяново, съвместно с ръководството на ОД на МВР Плевен и Държавно горско стопанство. Целта е хората да имат възможност лично да запознаят ръководителите на тези две институции с проблемите, които ги тревожат.