Татяна Дончева представи целите си за местните избори в Плевен

"Ще насърчаваме участието на млади хора в местните избори - те в голяма степен са склонни да рискуват"

„Радикалните промени в държавата, които „Движение 21“ предлага изискват рискови решения. За това ще насърчаваме участието на млади хора в местните избори, тъй като те в много по-голяма степен са склонни да рискуват“. Това заяви лидерът на политическата партия Татяна Дончева на среща със симпатизанти в Плевен.

„Движение 21 ще участва с листи за общински съветници навсякъде в страната. За листите си ще търсим нови хора, които не са толкова познати като политици, колкото като сериозни професионалисти, които имат тежест в своите области и са обществено ангажирани“, добави още Татяна Дончева.

В срещата участваха и заместник-председателят на партията Данаил Георгиев, Симеон Славчев – член на Националния изпълнителен съвет, председателят на плевенската общинска организация на „Движение 21“ д-р Вилислав Танов, както и членове на местното ръководство.

В продължилия над два часа разговор лидерът на политическата партия представи целите и идеите на партията, като постави акцент върху решенията на проблемите в съдебната система, образованието, здравеопазването и икономиката на страната.

По отношение предстоящите местни избори Татяна Дончева заяви амбиция да бъде затвърден и подобрен резултатът от парламентарните избори.