Отново пуснаха тоалетната на автогарата на търг

Победителят ще трябва да направи инвестиции за ремонт и преустройство на помещението

Община Плевен обяви на сайта си за втори път конкурс за отдаване под наем на помещение в сградата на Централна автогара – тоалетна. Конкурсът ще е чрез предварително представяне на предложенията от участниците в администрацията за отдаване под наем, за срок от 10 години. Той ще се проведе на 19 февруари от 14:30 ч. в Актовата зала на Община Плевен, ет. 1.

Помещението е с площ от 50 кв.м., намиращо се в сградата на Автогарата, първи етаж. Определената начална месечна цена е 302 лв. без ДДС. Този, който спечели ще трябва да направи инвестиции за ремонт и преустройство на помещението, които да съответстват със санитарните и нормативни изисквания.

Конкурсната документация ще се продава от 11 февруари до 16 часа на 18 февруари включително, в Центъра за административно обслужване на граждани. Предложенията на кандидатите за участие ще се приемат до 16:00 ч. на 18 февруари.

Припомняме, че това е вторият опит за отдаване под наем на тоалетната, тъй като първият конкурс за помещението бе прекратен от кмета проф. д-р Димитър Стойков „поради допусната техническа грешка в утвърдените Конкурсни правила…“