"Дървото на любовта" очаква влюбени плевенчани

Те ще могат да се насладят и на Работилничка за изработка на валентинки и подаръци

На „Свети Валентин“ Панорама Мол отваря врати за любовта, романтиката и споделените красиви моменти, съобщават организаторите. Кампанията ще е с продължителност две седмици – от 14 до 28 февруари. Всяка седмица на Фейсбук страницата на мола ще бъдат публикувани най-романтичните послания.

Програмата за празника на любовта започва от 10:00 часа пред „Дърво на любовта“. Всеки може на място да закачи своето любовно послание на дървото, което се намира на партера.

От 12:00 часа „Два ангела на любовта“ ще раздават червени балони с посланието на търговския обект за деня на влюбените - „Обичайте се!“. Професионален фотограф ще заснема всеки, който иска да се снима с ангелите или до дървото на любовта.

От 15:00 до 16:30 часа влюбените плевенчани ще могат да се насладят на Работилничката за изработка на валентинки и подаръчета за празника на любовта, намираща се на етаж 1. По това време две от децата, избрани на лотариен принцип, ще получат като подарък талон за 1 час безплатно посещение на детския кът в мола.