Общината пуска 250 места на плевенчани за прожекцията на "Дякон Левски"

Местата на балкона са с покани, а на партера със свободен вход

След като актьорът Веселин Плачков сподели на днешната си пресконференция, че малцина плевенчани ще могат да се доберат до безплатните прожекции на "Дякон Левски" в театъра на 17 и 18 февруари, от Община Плевен разпратиха съобщение до медиите.

Припомняме, че прожекцията в единия ден е закупена от Общината, а тази на следващия - от депутата Васил Антонов. Стана ясно, че и в двата дни ще се влиза предимно с покани и предварителна организация.

"Първата премиера на новия български филм „Дякон Левски” извън столицата ще се състои в Плевен. Община Плевен финансира прожекцията на 17 февруари /вторник/ в залата на Драматичния театър „Ив. Радоев” с начален час 18.00. Местата на балкона са с покани, а на партера, където местата са близо 250, входът е свободен за желаещи граждани. Продължителността на филма е три часа с антракт от 15 минути. На премиерата ще присъства изпълнителят на ролята на Васил Левски - плевенският актьор Веселин Плачков, и част от екипа на филма", уточняват от местната администрация.