Слави и Ку-ку бенд с лятно турне?

"Хората са свикнали да гледат най-доброто от нас", казва Евгени Димитров

Еуфорията около предстоящия концерт на Слави Трифонов и Ку-ку бенд в "Арена Армеец" очаквано доведе до спекулации за турне през лятото. Припомняме, че последната национална обиколка на шоумена и музикантите му бе през 2009-та година.

"Ако можем да организираме през лятото турне, би било страхотно. Но това зависи най-вече от това дали ще съумеем да го финансираме. Откакто дойде кризата, все по-трудно става. А не бихме направили компромис и да кажем примерно: “Ще дойдем с по-малка сцена, с половината група.” Сигурен съм, че Слави сам да отиде някъде, ще напълни стадион. Не е в това смисълът. Хората са свикнали да гледат най-доброто от нас", казва Евгени Димитров пред "24 часа".

"Последния път пътувахме 220 човека - това беше екипът ни. Тези хора пътуват, спят, хранят се, работят на смени, за да може да изнасяме концерти през ден в различен град. Пренасяхме 40 тона техника. Това не е нещо, което става просто ей така. Само желание не стига. Ако съумеем и има възможност да го направим както трябва, ще го направим. Ако не, когато стане", допълва Маестрото от Плевен.