Влади се нуждае от логопед, психолог и шестчасова рехабилитация на ден

От сдружение "Справедливост" посетиха пострадалия в катастрофа Влади

От сдружение "Справедливост" са посетили Владимир Петров, който преди три години пострадал тежко в катастрофа с мотор.

"Заведохме лекар в дома му, за да добием по-точна представа за състоянието и шансовете на момчето. Влади ни посрещна с усмивка. Видях го и сякаш някой ме стисна за гърлото. За мен гледката беше шокираща. Владимир е преживял сериозни травми и те си личат и до момента - три години по-късно. Гледах това почти неподвижно момче, родителите му и си мислех коя мъка е по-голяма и зловеща - да погребеш единствения си син или да гледаш единствения си син в инвалидна количка до края на дните си", споделя Галя Горанова, майка на загиналия край Луковит през миналата година Влади, в сайта на сдружението.

"Страданието е огромно и няма думи, които да го опишат. Сигурно и сравнения не бива да се правят... На тръгване попитах Влади, ще ми обещае ли да се държи мъжки и да се справи с всички трудности. Той ми отговори „Да“ и стисна ръката ми. Ние му обещахме да му помогнем, а обещанията се изпълняват - винаги и на всяка цена! Искаме това момче да върне нормалния си начин на живот", допълва още Горанова.

На Владимир е нужна сериозна рехабилитация по шест часа на ден, логопед, който да го научи да говори отново, както и психолог. Владимир се нуждае от много, много ежедневни специализирани грижи, много вяра и не малко средства. За Влади има шанс.

Подкрепете Влади:

БАНКОВА СМЕТКА В ЛЕВА:
IBAN: BG92UNCR70001522200499
BIC: UNCRBGSF
Титуляр на дарителската сметка: Сдружение „Справедливост”