В Николаево обсъждаха инфраструктурата, безработицата и здравната помощ

Десетки жители поставиха въпросите си пред Владислав Николов

При сериозен интерес от страна на жителите протече изнесената приемна на народния представител Владислав Николов и председателя на групата общински съветници от ГЕРБ Мартин Митев в плевенското село Николаево. Въпросите, на които отговориха Николов и Митев бяха свързани с безработицата, ремонта на пътната инфраструктура, социалната реформа на правителството, увеличението на пенсиите, здравеопазването и др.

„Вие сте единствените народни представители от 15 МИР, които идват да се срещнат с хората от село Николаево”, отбеляза кметът Ваня Орозова. В отговор на това народният представител Владислав Николов подчерта, че подобни изнесени приемни имат за цел в личен разговор с хората да се обсъдят най-наболелите проблеми и да се търси тяхното решение.

„Именно след такива срещи в Муселиево, Славяново и на други места, вече се проведоха и вторични събирания, на които присъстваха представители на отговорните институции - полиция, държавно горско стопанство и др., за да се обърне внимание на съответното населено място”, каза Николов. Той запозна хората с актуалните решения на НС и политиките на правителството. Засегна още темата за санирането и гласуваният дълг.

В качеството си на общински съветник Мартин Митев обясни на хората какви са възможностите за финансиране от общинския бюджет на ремонти на улици в селата на Община Плевен. Той засегна също и въпроса за здравеопазването и злоупотребите с издавани решения на ТЕЛК.

Доволни от проведения разговор жителите на Николаево поканиха в най-скоро време представители на ГЕРБ да се срещнат отново с тях.