Слави Трифонов на косъм от смъртта на пътя в Луковит

Шоуменът се разминал с най-лошото на път за родния Плевен

Слави Трифонов разказа за сполетял го инцидент наскоро, при който едва не изгубил живота си. Тв водещият пътувал към Плевен и предприел необмислена маневра, от която като по чудо се отървал невредим.

"Случи се там, където на Луковит движението става еднопосочно - едното към Плевен минава през града, а за София минава от другата страна. Пътувах към Плевен и тръгнах да изпреварвам един бял бус от мое дясно, но в момента, в който става двупосочно. Изпреварих го, но срещу мен излезе ТИР, който като ме видя така наби спирачки, че отстрани от гумите му хвърчеше дим, като по филмите. И аз набих спирачки! Добре, че тези, които бяха отдясно се оказаха много "светнати" шофьори. Този с бялата кола наби спирачки, а този пред него даде газ и аз тръгнах да влизам в направеното ми място. Колата се завъртя, той пак щеше да ме удари, но имаше тракшън контрол. Нанизах се и се разминах за секунди. Буквално на косъм бях", разказа Слави Трифонов в последното издание на шоуто си.

След случката, треперейки, шоуменът от Плевен спрял на бензиностанция, за да се успокои. Изпушил няколко цигари преди да се върне в автомобила си.