Ванесса Георгиева пред Plevenutre.bg: Аз съм най-щастливата Мис Плевен!

„Изключително съм благодарна на моите учителки от ДФСГ "Интелект", сподели 20-годишната плевенчанка

Както plevenutre.bg писа, 20-годишната Ванесса Георгиева е новата "Мис Плевен 2015".  Чаровницата сподели за нашата медия, че е завършила ДФСГ "Интелект" със специалност "Икономическа информатика", а в момента учи в СУ "Св. Климент Охридски".

„Когато бях ученичка мислех, че искам да уча нещо свързано със специалността ми от гимназията, но по стечение на обстоятелствата реших, че ако ще оставам да живея в бедната ни държава, то ще се занимавам с нещо още по-сериозно и започнах усилена подготовка за присъединяването ми към СУ "Св. Климент Охридски" в специалност „Право“. Изключително съм благодарна на две прекрасни учителки от моето училище ДФСГ "Интелект", които вложиха много енергия в това да ме подготвят за изключително трудните изпити - това са г-жа Дарина Цанкова, която е преподавател по Български език и литература и г-жа Даринка Петрова - преподавател по История и цивилизация. Сега се готвя за изпитите ми и уча усилено“, споделя Ванесса специално за читателите на plevenutre.bg.

Участието й в „Мис Плевен 2015“ пък дошло на шега. Оказа се, че плевенчанката вече има сериозен опит на модния подиум, защото преди три години е била полуфиналистка в конкурса „Мис България“.

„Никога не съм мислела, че някой ден ще чуя името си при обявяването на новата "Мис Плевен 2015". Истината е, че с моите приятелки се шегувахме относно участието ми в „Мис България 2012“ и включването ми в конкурса „Мис Плевен“ е плод на бас между мен и тях. Дори те ме записаха, защото аз бях в София относно образованието си и им казах, че нямам време да се занимавам с такива неща. Мислех, че са се отказали, но един ден ми се обадиха и ми казаха час, дата и място за репетиции. И така, участието ми стана факт, както и победата“, казва красавицата.

Тя допълва, че в момента амбициите и целите й са свързани единствено и само с образованието, но е готова да се справи и с ангажиментите към модната агенция, с която й предстои да подпише договор.

„Благодаря на всички мои близки, които ме подкрепиха! Имам прекрасно семейство - страхотна майка и сестра, които много обичам. Имам изключително щури приятели, които гордо мога да нарека такива. Имам и най-прекрасното момче до себе си, което обичам повече от себе си дори. Общо взето съм най-щастливата Мис Плевен!“, завършва Ванесса.

Снимки от конкурса Мис Плевен 2015 може да разгледате на страниците на официалните фотографи на събитието Константин Радковски и Трифон Тодоров