Мадлена Иванова: Разказах на всички за България и ги убедих да посетят страната ни (Снимки)

Плевен Лайф

28-03-2015, 15:30

Снимка:

Мадлена Иванова, личен архив

Автор:

Георги Стоянов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Плевенчанка с най-красиво тяло на световен форум (Галерия)

Плевенчанката сподели впечатленията си от световния форум, провел се в Колумбия

Както plevenutre.bg писа, конкурсът „Miss Summer International“ се проведе в Баранкиля и Картахена, Колумбия, от 16 до 22 март. Организатор на проявата бе Малка Девениш - Мисис Вселена 2011. Плевенчанката Мадлена Иванова спечели титлата „Best body“, а след завръщането си в България се съгласи да сподели за нашите читатели повече подробности около участието си на престижния световен форум.

„Като представител от България бях изпратена от Меги Савова. Целта на конкурса е участието във форум, на който да се представи всяка страна като туристическа дестинация. Освен традиционната хореография и дефилета в рамките на 4 минути трябваше да разкажа за забележителностите на България и да убедя останалите участници и журито да посетят страната ни“, отбелязва Мадлена. Тя разказала на всички за черноморието ни, планините и прекрасната природа. Не пропуснала да изтъкне и факта, че у нас има над 600 минерални извора. Запознала ги и с част от народните ни обичаи като Нестинарство и Кукерство.

„Имахме среща с кмета на Картахена, който освен че получи традиционен подарък от всяка участничка, в лична поименна картичка благодари и приветства всеки един от делегатите. Също така имахме и среща с кметицата на Баранкиля, разгледахме и посетихме забележителностите в двата града, разходихме се с лодка, бяхме на коктейли, интервюта, бяхме гости в печатница, имахме отделна вечер на националните костюми“, разказва още Мадлена.

Камери и фотографи не пропускали нито за миг дейностите на участничките. Конкурсът се отразил официално от националната телевизия на Колумбия, като в журито присъствал известният водещ и актьор Ахмед Еснаф, Диана Кабалеро, а също и Мисис България Мариана Маринова, която от години представлява страната ни в Латинска Америка.

„Насладихме се на местната кухня и култура, танцувахме. Помежду си момичетата станахме приятелки и много се забавлявахме. Срещнах много нови, позитивни и добри хора, с които ще поддържам отношения и занапред“, допълва Мадлена.

„Най-забележително за мен беше посещението ни на едно бедно място Галапа, където видяхме как строят сами къщите си от дърво и боядисвахме заедно със семействата. Въпреки това децата бяха щастливи и усмихнати и благодарни на визитата ни“, отбелязва плевенчанката за друг от любопитните моменти по време на престоя си в Колумбия.

Организацията на MD Productions и екипа е била на много високо професионално ниво, като за идеалната визия на Мадлена и останалите модели се грижел 10-членен състав от гримьори и фризьори. Сутрин ставали в 5 часа, за да се подготвят за ангажиментите си, като неотлъчно с тях и през деня се грижели от „Revlon“.

Победителка в конкурса стана Мария Алехандра от Колумбия, а подгласнички Латинска Америка и Бразилия.

„Доволна съм от представянето си и от наградата „Best Body“, което дължа на постоянството в тренировките и часовете труд във фитнеса. Благодаря на организаторите и Малка Девениш, на Меги Савова и Мариана Маринова за напътствията, както и на всички близки, познати и непознати хора от България, които ме подкрепиха“, каза за финал Мадлена пред plevenutre.bg.

Още снимки от конкурса "Miss International" може да разгледате тук