НПСС връчи почетен плакет на д-р Димитър Стойков по повод 15-годишнината

"България се нуждае от енергията и потенциала на знаещи и можещи млади хора"

Националното представителство на студентските съвети в Република България чества 15-годишнината от създаването си в Плевен с тържествено Общо събрание в ДКТ „Иван Радоев”. Сред официалните гости на събитието с домакин Медицински университет - Плевен беше и кметът проф. д-р Димитър Стойков.

„Годишнината е повод да засвидетелстваме своето уважение и признание за забележимия път на националното представителство, изпълнен с отговорност, воля за единение и промяна в името на една достойна България. По този път организацията израсна и се утвърди като важен фактор на гражданското общество с видимо присъствие и заслужен авторитет. Всички вие сте изразители на позициите, целите и амбициите на хиляди младежи, избрали да получат добро образование в своята страна и, надявам се, да останат в нея, за което ви поздравявам. Защото повече от всякога България се нуждае от енергията и потенциала на знаещи и можещи млади хора, от решителните им стъпки в името на по-доброто настояще и бъдеще на нацията.”, каза в приветствието си към представителите на студентските съвети от страната кметът.

Ръководството на НПСС връчи на проф. д-р Димитър Стойков почетен плакет по повод своята 15-годишнина, съобщиха от пресцентъра на Общината.