Обсъждат инвеститорския потенциал на Плевен на кръгла маса

Сред официалните гости на срещата ще бъде Меглена Кунева

Днес от 14:30 ч. в зала "Плевен" на Областна администрация Плевен по инициатива на Българска агенция за инвестиции ще се състои кръгла маса с участието на потенциални и реални инвеститори, представители на държавните и местна власти, на браншови организации, на финансови институции, на университети и колежи и други от Северозападния район за планиране.

Сред официалните гости на срещата ще бъдат Меглена Кунева, Заместник министър-председател по координация на европейските политики и институционалните въпроси, Даниела Везиева, Заместник-министър на икономиката на Република България, Ралица Добрева, Областен управител на Областна администрация Плевен, проф. д-р Димитър Стойков, Кмет на град Плевен, Мариета Захариева, Изпълнителен директор на Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, Областни управители и други.

По време на срещата Стамен Янев, Изпълнителен директор на БАИ, ще представи дейността на агенцията. Ще бъде представен проекта „Популяризиране на предимствата за инвестиране в България“, инвестиционния климат в страната и успешни инвестиции в Северозападния район за планиране.