Слави Трифонов е изпратил запитване до Ленард Коен за правата на “Алелуя”

"Не трябва да даваме такъв пример, а да реагираме адекватно", коментира шоуменът от Плевен

Преди дни екипът на Слави Трифонов е изпратил официално запитване за правата на песента “Алелуя” до Ленард Коен. Това разкри Евгени Димитров – Маестрото във вечерното шоу на Би Ти Ви. Ако всичко мине по план, парчето ще се сдобие и със студиен запис.

Припомняме, че демоверсията на Слави и Ку-ку бенд изтече в интернет преди десетина дни. Била е записана в офиса на Евгени Димитров, но от екипа не знаят как е попаднала в мрежата и кой я е разпространил.

„Направихме го инцидентно. В рамките на експеримент стана обществено достояние. Не бяхме питали Ленард Коен дали ще ни даде правата. Процедира се така: обаждаме се и даваме текста да видят как изглежда. Но пък и първо искаме да се убедим има ли смисъл да правим, каквото и да било. Преди няколко месеца се замислих за какво се пее в тази песен, понеже винаги някой я изпълнява в реалити форматите. Попитах Ивайло Вълчев дали е в състояние да напише български текст и той го направи. Не бях му поставял срок. Записахме я след това, но песента изтече. Не трябва да даваме такъв пример, а да реагираме адекватно, когато става дума за права“, коментира Слави.