Антонио Иванджиков пред Plevenutre.bg: Не мога да повярвам какво се случва...

21-годишният футболист е потресен от разразилия се скандал

Plevenutre.bg потърси Aнтонио Иванджиков за коментар, след като от издателство "Печатница Нима" го обвиниха за създалата се ситуация с книгата на проф. Божидар Димитров.

„Преди година е било, имахме задача за една лекция да отпечатаме корица за наше произведение. Не мога да повярвам, че след една година се случва такова нещо. Корицата даже не знам къде е вече, някъде е захвърлена в мазето“, коментира той, допълвайки, че не помни дори, дали въпросната корица е същата като тази от книгата на професора.

Момчето е в потрес и по думите му цялата ситуация се разиграва, когато изпратило мейл до печатницата, за да си извади само корица с неговото име като автор върху нея, понеже му заръчали по време на лекция задача - всеки да си представи техен написан учебен материал, но облицован с въпросната корица. Твърди, че не е изисквал текста на книгата.

Историята е повече от абсурдна, но най-големият въпрос е как претендиращо за висок професионализъм издателство може да допусне подобен гаф и накрая да трябва да се оправдава с едно 21-годишно момче?