Учени от цял свят ще представят достиженията си на конференция в Плевен

Плевен ще домакинства на Международната научно-техническа конференция „Металолеене 2015“

Плевен ще домакинства на Международната научно-техническа конференция „Металолеене 2015“. Тя ще се състои на 16 и 17 април в хотел „Ростов", а организатор на събитието е Научно-техническият съюз по машиностроене.

Предстоящата ХХII Международна научно техническа конференция „Металолеене 2015” има за цел да даде място за среща на учени от различни страни, където да представят своите научни достижения и да дискутират по проблемите на леярското производство. Конференцията ще даде възможност за нови познанства и приятелства, както и раждане на нови идеи.

Поканени са фирми със свои презентации в конференцията да представят свои машини, апаратура, технологии, материали и услуги, които предлагат на пазара. Очакват се и представители на леярските предприятия, които да се запознаят с последните постижения на науката и техниката в областта на леярското производство.

"Надяваме се, че по този начин ХХII Международна конференция „Металолеене 2015” ще изпълни ролята на иновационен посредник между учените и изследователите от една страна и индустрията от друга и Ви предлагаме да се възползвате от тази възможност. Молим да направите информацията за конференцията достояние и на други колеги от страната и чужбина", пишат организаторите на своя официален сайт.