Иво Сиромахов тръгва на турне, ще мине и през Плевен (Видео)

Писателят и сценарист в “Шоуто на Слави” ще представи новата си книга и пред плевенчани

Иво Сиромахов ще включи Плевен в националното си турне, на което представя новата книга "7 жени", научи Plevenutre.bg. Сценаристът от "Шоуто на Слави" тръгна на обиколка из България, а обявената официално програма включва градовете Пловдив, Бургас, Благоевград, Велико Търново, Русе, Стара Загора, Шумен, София и Габрово.

На 10 април Сиромахов е написал в своя Фейсбук профил, че турнето му ще включи и други градове, сред които Враца, Карлово и Плевен. Конкретна дата за визитата му в града на Панорамата все още не е посочена, но най-вероятно до броени дни ще има и официална информация. По всичко личи, че програмата ще се допълва в зависимост от ангажиментите му в шоуто "България търси талант", където журира.

Книгата „7 жени“ е продължение на “Моят таен любовен живот”. За да преодолее мъката от раздялата си с американката Скарлет, героят на Сиромахов тръгва да обикаля света и във всяка държава преживява нова любовна афера. Действието на романа се развива в Берлин, Брюксел, Москва, Пекин, Дубай, Скопие и София. А в сюжета са въвлечени и личности като Ангела Меркел, Жан Клод Юнкер, Владимир Путин и Роман Абрамович.