Веселин Плачков се татуира в ефир

Навремето актьорът криел татусите от дядо си, който ръководил затвора в Ловеч

Веселин Плачков се татуира в ефира на bTV и предаването "Преди обед". Актьорът от Плевен сподели, че новият татус е бил подбран от негови приятели, които ходили до Шумен, за да му го изберат.

"Това са кама, револвер и Библия, на които са се клели за тайните революционни комитети, и специално Левски. Ще си остане върху мен, като един белег за историята, през която съм минал и свързано с ролята, която изиграх", сподели плевенчанинът.

Веселин Плачков призна, че има 15 татуировки и почти няма празно място по себе си. Имало само една част от ръката, която заради проблеми с пигментацията, не може да бъде изрисувана. Той допълни, че винаги се е съветвал с дерматолог.

"Мислех да си татуирам краката и гърба, но се отказах, защото като актьор само тормозя гримьорите и хората, с които работим. Създавам им трудности", сподели Плачков, но допълни, че досега не е имал проблеми с ролите си.

Първата си татуировка направил, когато бил на 23. Криел се обаче от дядо си, който ръководил дълги години затвора в Ловеч.

"За него това беше израз на престъпност. Налагаше ми се да не ги показвам и в Русия. Бяхме в Ростов, където имаха страшни предразсъдъци към хора с татуировки. Никой не искаше да говори с мен в началото като ме видяха, но с времето свикнаха", разказа Плачков.