Ралица Добрева поздрави ПГ ПСТТ ”Георги Раковски” с честването на 55-годишен юбилей

В празничната програма дебютираха децата от „Арлекин”

Областният управител на Плевен Ралица Добрева поздрави ПГ ПСТТ ”Георги Раковски” с честването на 55 годишен юбилей, който се състоя в зала "Катя Попова".

„Днес българският бизнес, българското предприемачество се нуждаят от добре подготвени, образовани и мотивирани кадри. А тези хора се обучават именно в професионалните гимназии като вашата. Добра материална база, нови машини, добре поддържани класни стаи и модерни кабинети, инициативно ръководство в лицето на директора Соня Йорданова и отдадени на работата си учители – това, заедно с мотивираните ученици е успешната формула за стабилното вече 55 годишно развитие на гимназията. Честит юбилей и още дълги години напред, водени от своя устрем и професионализъм!”, каза в поздравителното си слово по повод юбилея на професионалната гимназия Областният управител.

Тя връчи на директора на учебното заведение Соня Йорданова почетен плакет на Областна администрация с пожелание за още дълги години успешно развитие.

В празничната програма дебютираха децата от „Арлекин”. За доброто настроение на гостите допринесоха и талантливите изпълнители на народни танци от фолклорен клуб „Дружба”, танцьорите от „Артефакт” и каратистите от „Петромакс”