Общината търси шеф на дирекция "Обществен ред и сигурност"

Длъжността е под прякото ръководство на Заместник-кмета

Община Плевен обяви конкурс за длъжността „Директор на дирекция „Обществен ред и сигурност".

Кандидатите за поста трябва да са български граждани, граждани на друга държава – членка на Европейския съюз, на друга държава – страна по Споразумението за Европейското икономическо пространство или на Конфедерация Швейцария. Сред изискванията са още завършено висше образование (хуманитарно, икономическо или техническо); образователно- квалификационна степен “магистър” и не по-малко от 4 (четири) години стаж в бюджетната сфера. Също така кандидатите да нямат налагано дисциплинарно наказание “Уволнение”, освен ако е заличено, както и да не са осъждани.

Длъжността е под прякото ръководство на Заместник-кмета на Община Плевен. Основната цел е да организира и координира взаимодействието между общинската администрация, МВР и други държавни и обществени органи и организации, имащи отношение по поддържането на обществения ред и сигурност.

Области на дейност – взаимодейства с дирекциите и отделите в общинската администрация по всички въпроси, касаещи обществения ред и сигурността. Преките задължения се изразяват в това да обезпечава дейностите по обществения ред и сигурността на гражданите.

Минималното основно месечно възнаграждение за длъжността съгласно Наредбата за заплатите на служителите в държавната администрация, ниво РН6Б, степен 6, е 730.00 лв.

Повече информация зa конкурса - на сайта на Община Плевен