Благотворително Дрифт Шоу в подкрепа на Влади ще се проведе на 3 май

Всяка стотинка ще е скъпоценна за лечението на младия плевенчанин

БМВ Тийм Плевен организира поредното Дрифт шоу, но този път то ще е малко по-различно, защото ще е благотворително.

"Освен целта да Ви забавляваме и да Ви караме да получавате силен прилив на адреналин, имаме и друга цел, а тя е да помогнем на нашият колега и приятел Влади. Неговата история е следната: Преди близо три години Влади беше здраво, жизнено и много весело момче. В следствие на претърпяно ПТП през месец април 2012 година Влади получава тежки травми, мозъчна контузия, продължително лечение в коматозно състояние в САРИЛ, опериран е няколко пъти. Понастоящем Влади е с тежки двигателни нарушения, сто процента инвалидност, тежка спастична квадрипареза, довела до невъзможност да се придвижва и обслужва сам. В момента възстановява частично говора, обема на движения в големите стави с помощта на придружител", пишат организаторите.

"Единствения начин Влади да се възстанови и поне частично да бъде човека, който познавахме преди 3 години, е да му се правят различни процедури, рехабилитации и други скъпо струващи неща, именно тук се намесваме ние с идеята всички приходи от нашето мероприятие, да бъдат дарени на семейството на Влади, за да успеят поне частично да платят всички скъпи процедури, които са нужни на Влади за да се възстанови", допълват от БМВ Тийм.

Ето и малко информация относно самото дрифт шоу:

То ще се проведе на 3-ти май на картинг писта Плевен, от 11:00ч. до 17:00ч.

Вход: 5 лв. на човек ( не забравяйте че мероприятието е изцяло с благотворителна цел и всяка стотинка в повече, която успеем да съберем, ще е скъпоценна за лечението на Влади)

Дрифт такси: 20 лв. на сесия

Такса участие: НЯМА ( това разбира се не означава че ще допускаме всички на пистата... ще бъдат допускани само автомобили, които наистина биха могли да бъдат атрактивни по някакъв начин за зрителите, както и правоспособни шофьори )

За записвания за участие и всякакви въпроси относно мероприятието, моля пишете на Оги Симеонов във Фейсбук