Важна информация за всички плевенчани, които очакват концерта на Слави и Ку-ку бенд

Пропускателният режим за спектакъла на 25 април ще започне в 18 часа

От екипа на Слави Трифонов излязоха с важна информация по повод предстоящия концерт в зала "Арена Армеец". Много плевенчани са си купили билети и постоянно ни търсят с молби за допълнителна детайли около задаващия се грандиозен спектакъл, така че следващите редове със сигурност ще са от полза за тези, които тази събота ще бъдат на събитието.

Пропускателният режим за концерта на 25 април в зала „Арена Армеец“ ще започне в 18 часа. За ваше улеснение е добре да се насочите към входа, който съответства на мястото ви, изписано на билета. Пазете билета си до приключване на концерта и напускането на залата.

Пристигащите с автомобили могат да ползват паркинга на залата до запълването на неговия капацитет от 900 места. По данни от сайта на зала „Арена Армеец“ има осигурени две автомобилни връзки към локалното платно на бул. „Асен Йорданов“. Предлага се обиколна вътрешна автомобилна улица с достъп до всички входове на залата. До зала „Арена Армеец“ може да се стигне с градски транспорт: тролейбусни линии: № 4, 11 и автобусни линии: № 1, 6 , 305, 280, 84.

В залата не се допускат въоръжени лица и лица, под въздействието на алкохол, наркотични и други упойващи вещества. Не могат да бъдат внасяни течности. Не се допускат флакони под налягане и предмети с дължина над 60 сантиметра. Няма да бъдат допускани лица с професионални фотоапарати.

Лица до 18-годишна възраст могат да присъстват само с придружител и декларация от него.

Концертът на Слави и Ку-ку бенд е след два дни, а Plevenutre.bg ще предложи на читателите си ексклузивен репортаж от мястото на събитието.