Пазете се! Нагли крадци дебнат около хипермаркети в Плевен!

Опитали да разбият още една кола на паркинга в "Кауфланд"

Вчера ви известихме за кражба от кола на паркинга на "Кауфланд"/до болницата/ в Плевен. Инцидентът е станал около обяд. Зорница Христова се свърза с нас, за да помоли за съдействие, след като автомобилът й бил разбит, а от него е измъкнат куфар с лични вещи - дрехи, козметика, харддиск, MP4 и др. "Нещата са скъпи за мен, не заради паричната им стойност, а заради сантименталната. В харддиска имах много лични спомени от снимки на скъпи за мен хора, които не са сред нас вече", сподели Зорница.

Малко след това получихме още един сигнал за нередност на паркинга на големия хипермаркет. Случил се е горе-долу по същото време.

"В 12:15 на паркинга пред "Кауфланд" и на нашата кола бяха полуразбити ключалките, но за радост не са успели да отворят", сподели Милена Спасова.

Плевенчани са изненадани и огорчени от случаите, ако съдим по коментарите им в социалната мрежа. "Не е нормално посред бял ден това да става, и то на паркинга на такъв голям магазин и да няма съдействие от него", възмущават се с право хората.