Предстои тв излъчване на концерта на Слави и Ку-ку бенд (Видео)

Десетки плевенчани са гледали на живо концерта на годината

През последните два дни получихме десетки запитвания относно това дали концертът на Слави Трифонов и Ку-ку бенд ще бъде показан по телевизията. Няколко камери на bTV заснеха шоуто в "Арена Армеец" и със сигурност предстои телевизионното му излъчване. Официална информация все още няма, но е много вероятно концертът да бъде в ефир навръх Гергьовден.

Вече трети ден емоциите не стихват, а фен клипчетата, които присъствалите на спектакъла разпростаниха из интернет, са регистрирали десетки хиляди гледания. Plevenutre.bg също се постара през последните дни да направи всички свои читатели част от събитието на плевенския шоумен и екипа му.

Оказа се, че десетки плевенчани са успяли да гледат на живо спектакъла и някои не пропуснаха да споделят впечатленията си от него.

"За пръв път от дълго време видях целия български дух събран в една зала. Не знам как го направиха, но успяха. Това беше адреналинова инжекция. Момент на безтегловност. Стана ми мило за родината", пише наш читател във Фейсбук. "На този концерт за пръв път видях толкова млади, жизнени и свежи хора, които не се умориха 3 часа да развяват трибагреника. Чух над 15 хиляди човека да пеят не с глас, а със сърце за Йована, мома Калина и Св. Георги. Беше велико!", добавя друг.