Сдружение „Рицари без броня” подкрепи младежите от „Българска история”

Животът

13-05-2015, 14:00

Снимка:

Подкрепи „Българска история“

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Паметникът "Майка България" стана на 80 години

Идеята е повече плевенчани да разберат за каузата

От Сдружение „Рицари без броня”се обърнаха към Plevenutre.bg, за да изразят подкрепата си към една благородната инициатива, която са подели от екипа на сайта „Българска история”. Идеята е повече плевенчани да разберат за каузата.

"Ние, плевенчани, сме деца на един прославен град. Земите ни край Панорамата са пропити с юнашка кръв на храбри войни борещи се за свободата ни. На всяка крачка, тук, в нашия град историята говори за великите дела на нашите предци. Битката за Плевен е от решаващо значение за освобождението на България. За това не може да останем безразлични. Сдружение „Рицари без броня” се обръща към всички горди граждани на Плевен. Помогнете на невероятните момчета и момичета от „Българска история” да продължат да се борят за своята кауза „с всяко едно действие да допринасят за формиране на високо национално самочувствие у българина, като главен „инструмент“ за това е родната история – и славната, и трагичната.”

Сдружение „Българска история”: „Средствата са единственото нещо, което е възможно да ни попречи да развиваме идеите ни. От вас зависи дали ще постигнем мечтите си, които изцяло са свързани с този проект и инициативите покрай него. Повярвайте ни, желанието ни за развитие е наистина изключително силно и нищо не би могло да го сломи. Каузата, на която сме се посветили, е да подпомогнем младите хора и страната си по най-добрия начин, който умеем – чрез енергичността и ентусиазма си. Бъдете с нас!”

Сдружение „Българска история“:

IBAN: BG68FINV91501216115256 BIC: FINVBGSF Първа Инвестиционна Банка АД