Назначиха плевенчанин за заместник-директор на ОДМВР - София

Комисар Тотков благодари за оказаното му доверие

Комисар Георги Тотков е назначен за заместник-директор на ОДМВР - София, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР – София. Комисар Тотков е компетентен и почтен ръководител с ерудиран управленски подход, с когото, уверен съм, ще работите в синхрон – с тези думи главният секретар на МВР представи новия заместник-директор на ОДМВР- София пред ръководния състав.

От своя страна комисар Тотков благодари за оказаното му доверие и изрази своето уважение към респектиращия темп на растеж, наложен от ръководството на ОДМВР- София, постигнат с усилията на всички служители. „Ще впрегна целия си капацитет в тази посока, като усилията ми ще бъдат насочени към повишаване удовлетвореността и самочувствието на всеки един от вас от добре свършената работа”, допълни заместник-директорът.

Комисар Георги Тотков е роден на 5 януари 1974г. в Плевен. Завършил е АМВР и през 1998г. започва работа в системата на МВР като оперативен работник. От 2003 до 2009г. е заемал длъжността началник група, а от 2009 до 2013г.- началник сектор „Престъпления против личността“ в СДВР. През 2014г. е назначен за началник сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ в 6 РУ- СДВР. Със заповед на министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова от 14 май комисар Георги Тотков е назначен за ВПД Заместник – директор I степен и началник на отдел „Криминална полиция“ в ОДМВР – София.