Ще има ли Плевен втори финалист в "България търси талант"?

Жената-каучук Сирма Добрева е възпитаничка на спортното училище

На 24 май ще се проведе последният полуфинал на "България търси талант", а в него ще има плевенско присъствие. Жената-каучук Сирма Добрева ще излезе на сцената, за да затвърди впечатлението от кастингите, че е сред фаворитите за спечелване на шоуто. Тогава плевенчанката успя да обере овациите с номера си "Сейфът", но сега готви още по-грандиозна изненада. Тя използва своя фейсбук профил, за да призове всички за подкрепа идната неделя.

Припомняме, че преди броени дни Сирма изнесе атрактивно въздушно шоу за Празника на Плевен на Часовниковата кула на сградата на Общината.

Сирма Добрева е родена в Плевен, като дете свири на пиано и танцува класически балет, но тези занимания не отговарят на темперамента й. Затова тя постъпва в школа по акробатика. Една година по-късно е приета в спортното училище "Георги Бенковски" в родния си град, със специалност “Акробатика”. На 14-годишна възраст Сирма печели конкурс за акробати в София. Избрана е сред стотици кандидати от цялата страна.

Като една от най-добрите вариететни актриси в света изнася представления на четири континента, посещава Австрия, Швейцария, Германия, Италия, Дания, Норвегия, Гърция, Турция, Тунис, Израел, Япония, Тайланд, Малайзия, Хонконг, Макао, Лас Вегас, Фиджи, като някои от турнетата продължават повече от година. Била е гост в предавания на ZDF, Rai Uno, както и в повечето български телевизии.

Плевен вече има един финалист в "България търси талант" - десетогдишният бийтбоксър Леон Петков.