Директорът на СОУ "Иван Вазов" получи благодарствено писмо от евродепутата Светослав Малинов

Ученик от плевенското училище ще има шанса да посети Брюксел

Евродепутатът Светосалв Малинов изпрати благодарствено писмо до директора на СОУ "Иван Вазов" - Димитър Митев. В него той изразява своята благодарност за съдействието му за реализирането на инициативата „Европейско междучасие“.

"За мен беше удоволствие да се срещна с учениците от Вашето училище и да разговарям с тях за Европейския съюз и възможностите, които предоставя на младите хора. Надявам се, че учителското помагало "Аз съм гражданин на Европейския съюз" ще бъде полезно за учителския колектив и ще даде интересни идеи за преподаване на тези теми в училище", пише Светослав Малинов в писмото си.

Освен това, става ясно, че ученик на плевенското школо ще има шанс да посети Брюксел.

"През есента екипът ми ще Ви информира за условията на конкурса, който ще организираме специално за училищата, които сме посетили в рамките на нашата програма. С екипа ми ще се погрижим да предоставим възможност на поне един ученик от всяко училище да бъде включен в посетителска група в Брюксел в края на тази година или началото на следващата", отбелязва в писмото си до Димитър Митев евродепутатът от РБ/ЕНП.