Пияни и без книжки продължават да шофират из Плевенско

Спипаха безразсъдни шофьори в Никопол, Левски и Долни Луковит

Отново за безрасъдни шофьори по улиците из Плевенско съобщават от полицията.

На 23 май 2015 година в 01.40 часа в село Долни Луковит при полицейска проверка е установено, че водачът на „Форд„ 23-годишен от същото село не притежава СУМПС и управлява в едногодишния срок от наказанието му по административен ред.

На 22 май срещу 31-годишен от град Левски е образувано бързо полицейско производство, за това, че на 15 май в село Тотлебен е управлявал „Мерцедес“ в едногодишен срок от наказването му по административен ред за шофиране без книжка. Уведомени са прокурори. За престъпления по чл. 343 /в/ ал.1 от НК работа по случаите продължават разследващи полицаи.

На 24 май 2015 година в РУ - Никопол е започнато бързо производство 47-годишен местен жител. На 24 май 2015 година в 01.26 часа в крайдунавския град при проверка с „Дрегер“ е установено, че управлява лек автомобил „Форд Мондео“ с концентрация на алкохол в кръвта 1,55 промила. Издаден е талон за медицинско изследване. Уведомен е прокурор при РП-Никопол. За престъпление по чл.343б ал.1 от НК продължава работа разследващ полицай.