Днес е финалният кръг на колоездачното шоу в Плевен

Победителят заминава за участие в кръга от Световните градски серии в Братислава

Днес - 30 май, Плевен приема финалния рунд на Българските градски серии по колездене BG Urban Series 2015. За участие в събитието са се регистрирали над 80 човека. Това е първото подобно събитие в Плевен и се очаква да предизвика голям интерес сред състезателите и жителите на града.

Организаторите обещават много интересно и атрактивно трасе, достойно да отсее най-добрия състезател от целия турнир. Именно в Плевен ще се разбере и кой е най-добрият български спускач в градски условия, който ще спечели почетната титла и ще замине за участие директно в кръг от Световните градски серии на 19-ти юни в Братислава.Всеки който иска да наблюдава зрелищното колоездачно шоу може да го направи свободно - арената на надпреварата започва от Панорама Плевенска Епопея, минава през „Скобелев“ парк и финишира на Художествена галерия Илия Бешков.

Колоезденето стартира днес в 8:00 ч., а финалите и награждаването ще се състоят в късния следобед около 17:30 ч. Състезанието се провежда с подкрепата на община Плевен и др.