Култовият психолог Еленко Ангелов ще се срещне с плевенчани

Лекцията му ще мине под надслов "Здравей, хубавей и богатей“

Еленко Ангелов ще изнесе лекция пред плевенчани утре вечер, 6 юни. Тя ще мине под мотото "Здравей, хубавей и богатей" и е част от Международния форум-изложение "Здраве, щастие, красота", който започва днес в плевенския "Панорама мол". В лекцията на Еленко Ангелов са заложени теми като "Здравето – необходимото условие за успех", "Младост и хубост като начин на мислене", "Богатството – достатъчно условие за успех".

Еленко Ангелов е известен съвременен психолог и автор на oсем издадени книги с успешен тираж в България. От 14 години в кабинетите си за частна консултация прилага когнитивно-поведенческа терапия, съчетана с медитативни техники и НЛП, доказали ефикасността си. Познат е най-вече с редовните си рубрики за „Силата на мисълта“, „Теории и факти на родната и световна конспирация“, „ВИП преживяване с Еленко Ангелов – Вашето Извънредно Паранормално преживяване“ в два сезона в предаването „На кафе” с Гала и многобройните си медийни изяви.

Повече от десетилетие прилага когнитивно-поведенческа терапия, съчетана с медитативни техники и НЛП, доказали ефикасността си. Осъществил е стотици семинари за личностно развитие и тренинги за ораторско майсторство и сценично поведение в София и цяла България.

Eленко Ангелов е единственият български лектор провел целодневен семинар в престижната RAINBOW PLAZA в София с над 300 участника от българския бизнес и бизнеса в България с надслов „Новата психология на успеха – как да бъдем по-успешни на работното място и в личния живот през 21-ви век.