Веселин Плачков: Токов удар ни изненада в Плевен, зрителите светиха 40 минути с телефони

Плевенският актьор разкри, че се работи чудесно с Йоана Буковска

Веселин Плачков и Йоана Буковска гостуваха в предаването "Преди обед", за да разкажат повече за общата си работа в пиесата "Пролетно тайнство", където пресъздават образите на Игор Стравински и Коко Шанел. Двамата имат и доста горещи сцени.

"Еротиката и фантазията се събуждат, когато една жена е полусъблечена. Имах съмишленик в това отношение в лицето на Бойко Илиев, слава богу. Потърпевшият е Весо, независимо колко съм облечена, той трябва да се справи с мен", пошегува се Буковска.

"С Йоана се работи чудесно. За първи път снимах такова нещо. Не бях репетирал любовни взаимоотношения. В "Дякон Левски" имах една целувка и ме върнаха 50 пъти, шегуваха се, че не мога да се целувам", сподели Веселин Плачков.

Той разказа и за любопитен момент при една от изявите им.

"В Плевенския театър играхме на тъмно. Имаше зверска буря и спря токът. В един момент блокирахме на сцената. Почнаха да се вадят телефони от зрителите, за да ни светят. 40 минути хората ни светиха, за да доиграем представлението. А токът дойде за последната сцена", разказа Плачков за куриозната случка.

Накрая плевенският актьор демонстрира и музикални умения. Той посвири на синтезатор, за да покаже, че е влязъл добре в ролята на популярния композитор, с което изненада както водещите, така и зрителите.