Слави пуска билетите за новия си концерт тази седмица

Шоуменът от Плевен ще разкрие и подробности около предстоящия спектакъл на стадион "Васил Левски"

Oчаква се тази седмица Слави Трифонов да обяви датата за втория си концерт през годината. Веднага след като го направи, билетите ще бъдат пуснати в продажба. Евгени Димитров разкри в ефир, че са на финалната права около организацията и до броени дни ще имат готовност. Спектакълът ще се състои на стадион “Васил Левски” и ще е през септември.

Над 27 хиляди души са заявили присъствие на страницата във фейсбук, посветена на концерта, а броят им се увеличава постоянно. Събитието е кръстено “Предстоящ концерт на Слави и “Ку-ку бенд” и се поддържа от човек с име на профила Андрей Боянов. Едно от предположенията за дата е 26 септември, събота. Догадката е на човек с профил Мариян Красимиров Младеновски, който твърди, че информацията му е от Гъмзата. Според други пък ще е преди 15 септември заради учениците.

Припомняме, че в началото на май шоуменът от Плевен обяви новината за предстоящия спектакъл. Той ще се реализира заради хилядите, които не успяха да си купят билети за концерта в "Арена Армеец". Слави определи предстоящото зрелище като "огромен" концерт, на който участие ще вземат приятели на "Шоуто на Слави" - големи западни звезди.