От Жени ГЕРБ - Плевен се погрижиха за "Алеята на Цвети"

Дамите оплевиха и прекопаха алеята

От Жени ГЕРБ в Плевен се събраха при "Алеята на Цвети" в центъра на града за поредната обществена инициатива, водени от Даниела Гонкова, областен клубен ръководител на дамите и Диана Данова, член на НИС. Обединени от общата кауза в памет на нелепо загиналите на пътя три прекрасни плевенски деца – Цвети, Влади и Ники – дамите оплевиха и прекопаха алеята.

100 рози „Цветелина Романтика”, които вече са цъфнали, продължават всеки ден да напомнят на плевенчани за трагичния инцидент и за погубените млади животи. Припомняме, че "Алеята на Цвети" бе създадена по инициатива на ГЕРБ в началото на декември миналата година.

На 13 юни от 15.30 часа в Актовата зала на община Плевен, розата на Цвети ще получи официално името "Цветелина Романтика“. Домакин на събитието ще бъде кмета на Община Плевен - професор Стойков. Ще присъстват още председателят на Народното събрание Цецка Цачева, Областният управител на област Плевен Ралица Добрева, председателят на общинския съвет Дарин Ангелов, много гости и приятели.