IT експерт ще учи плевенчани на онлайн бизнес

Димитър Савов има рекламни кампании в над 30 държави от 6 континента

Kакто вече писахме, продължава записването за първата по рода си IT Академия в Плевен, която се очаква да стартира през юли. Срокът за промоционалното записване ще е до 20-ти юни. Планирани са три курса: "Back end с PHP и MySQL“, "Front end с HTML и CSS“ и "Дигитален маркетинг и реклама“.

Лектор по дигитален маркетинг и реклама ще е Димитър Савов. Той работи в сферата на уеб дизайна и онлайн маркетинга от 12 години. В момента управлява рекламен бюджет от над 1 000 000 лева на месец. Има рекламни кампании в над 30 държави от 6 континента. Участвал е в близо 200 онлайн бизнес проекта. Основател е на агенцията за дигитален маркетинг Startup Masters.

На курса ще научите как да развивате бизнес в интернет. Как се създават рекламни и ПР кампании. Ще научите как да анализирате посещенията и продажбите на сайтовете си. Ще имате възможност да получите сертификати от Google. Ще получите полезни съвети как да си намерите работа използвайки придобитите от курса умения.

За допълнителни въпроси и записване може да пишете на организаторите: [email protected] или да посетите сайта на "Уебрика академия".