Тайните на Бра фитинг-а, т.е. умението да избереш идеалния бански

Банският костюм трябва да оформи хубаво бюста и да подчертае фигурата

С настъпването на летните горещини настъпва и времето за нов бански. По-прецизните дами може да са напълнили гардероба вече с няколко модела, но дали знаят тайната на умението да избираш подходящия размер, т.н бра-фитинг. За да не се превърне пазаруването на бански в истинско мъчение трябва да имаме предвид няколко полезни съвета, предоставени от експертното мнение на професионалните консултанти. Специализираният сайт за дамско бельо и бански костюми braclinic.bg помага с разрешаването на този проблем. Според специалистите независимо дали твоята представа за забавление е да събираш тен с по-изрязан бански от две части без презрамки, да плуваш с цял бански или да играеш плажен волейбол с обикновен бански от две части, трябва да знаеш какво търсиш, за да намериш банския, в който ще се влюбиш.

- Замени типичните триъгълни горнища без банели с горна част с конструкцията на сутиен, която има банели и твърди чашки за страхотна форма и подкрепа на бюста. Чувствай се уверено и на плажа!

- Замени високите триъгълници, които само сплескват гърдите ти, без да им придават форма, с горна част с банели, която събира бюста, оформя го и го поддържа. Можеш да постигнеш деколте тип Бриджит Бардо за секунди!

- Замени горнищата без презрамки, направени от лента, която просто покрива бюста, с такива с банели и твърда чашка, направена от лека пяна. Това ще оформи линията на бюста ти, без да го сплесква.

- Избери бански костюм, който има дискретно вграден сутиен, който ще повдига и поддържа гърдите ти, подчертава талията и прави силуета по-строен.

Една от причините за трудното намиране на подходящ бански е и ограниченият избор от размери в повечето магазини. Тъй като на доста места предлагат само стандартен комплект от бански костюм, дамите с различни форми – голям бюст, малък ханш и обратно, изпитват истински трудности при намирането на любимия си воден костюм. Така се принуждават да закупят два различни комплекта, за да удовлетворят пропорциите на тялото си. За тях се препоръчва да търсят консултантското мнение в професионалните магазини за бельо, които имат всички размери бански с чашки от А до К.