Слави Трифонов в директен сблъсък с Ерос Рамацоти

Концертите на плевенския шоумен и италианската звезда се оказаха на една и съща дата

Преди няколко дни Слави Трифонов обяви датата за новия си концерт с Ку-ку бенд. Те ще излязат на националния стадион "Васил Левски" за ново, още по-грандиозно шоу на 26 септември. Мегаконцертът ще бъде заради почитателите на предаването, които по една или друга причина не успяха да присъстват на спектакъла в зала "Арена Армеец" в края на април. Събитието обаче няма да преповтаря програмата на първата му изява, в която гост-музиканти бяха артисти и певци, напуснали екипа на Дългия. В предстоящия концерт изненадата ще е присъствието на големи западни звезди, приятели на Слави. Според неофициална информация сред тях най-вероятно ще е Елена Папаризу, с която шоуменът създаде и изпя в дует песента Why ("Защо"), както и победителката от Евровизия 2004 Руслана.

Радостта на хилядите почитатели на Дългия скоро беше помрачена, тъй като стана ясно, че датата на неговата изява съвпада с концерта на признатия за най-успешен италиански певец и композитор на всички времена Ерос Рамацоти. Идолът на Ботуша е обещал да представи най-впечатляващите си хитове пред българската аудитория.

"Не е колегиално", възмущаваха се феновете на двете звезди във Фейсбук. Последните обаче като че ли нямат повод за притеснение за аудиторията на Рамацоти, защото в края на май организаторите обявиха, че остават още само 1500 свободни седящи места в "Арена Армеец". Слави така или иначе няма да има проблем да изпълни 43 340 седалки на "Васил Левски". Проблемът е единствено за тези, които искаха да присъстват и на двете събития, пише "Преса". Ако парите в случай като този може да са определящ фактор, Ерос ще се раздава на сцената срещу билети от 60 и 70 лв. Предположенията за Дългия са, че цените ще стигнат до 100 лв. за седящи места във ВИП сектора на стадиона.