Трети футболист на Берое в Спартак (Плевен), селекцията почти приключи

Старши треньорът Бойко Цветков освободи офанзивният полузащитник Светослав Диманов

19-годишният Жулиен Бенков е поредното ново попълнение в Спартак (Плевен). Преди 3 години опорният халф напусна родния си Плевен за да продължи развитието си в Берое. През миналия сезон той бе част от дублиращият тим на старозагорци, който завърши сезона на четвърто място в националното първенство на U 21, пише "Спортал". От Берое не предложили договор на Бенков и той акостира отново в града на Панорамата.

Полузащитникът е третият футболист на вицешампиона, който започна подготовка със Спартак. Припомняме, че в началото на тази седмица при плевенчани дойдоха защитниците Борислав Желязков и младежкият национал Пламен Тенев.

Междувременно старши треньорът Бойко Цветков освободи офанзивният полузащитник Светослав Диманов. Юношата на столичния Септември, който през миналия сезон игра за тим от втора дивизия на Уелс изкара само седмица в Спартак.

"Селекцията при нас почти приключи. След контролата в събота срещу Нефтохимик ще определя групата с която ще продължим тренировки до началото на първенството“, коментира старши треньорът Бойко Цветков.