Тенис клуб "Плевен 90" отбеляза 25 години от създаването си

Почетен плакет за добро сътрудничество получиха областният управител и кметът

Тържеството по случай отбелязването на 25-та годишнина от създаването на плевенския клуб по тенис се състоя на кортовете на парк „Кайлъка”. Събитието уважиха Областният управител Ралица Добрева и кметът на Плевен проф. Димитър Стойков, съобщават от местната администрация.

Председателят на управителния съвет на клуба Красимир Трифонов припомни накратко неговата история, като акцентира на постиженията на неговите състезатели и наситения със спортни събития живот, който кипи в плевенския тенис клуб. Той подчерта, че най-добрите български тенисисти Григор Димитров, Цветана Пиронкова и Сесил Каратанчева са започнали своя състезателен път именно от „Плевен 90”.

На 25-тата годишнина на клуба работата и успехите на настоящите млади надежди в тениса бяха отличени с грамоти. Благодарност бе засвидетелствана и към треньорите, спомоществователите и всички председатели на плевенския клуб в досегашната му история.

„Принос за развитието на плевенския тенис клуб имат Областният управител на Плевен и кметът на Общината, на които искам специално да благодаря.”, каза Красмир Трифонов. Той връчи почетни плакети на областният управител Ралица Добрева и кметът на Плевен проф. Димитър Стойков, които от своя страна насърчиха децата, които тренират в плевенския клуб да следват звездния професионален път на Григор Димитров, Цветана Пиронкова и Сесил Каратанчева, а защо не и да подобрят техните постижения.