Любо Киров и "Легендите" тръгват на турне (Видео)

Три поколения артисти се събират за уникален рок спектакъл

"Това е своеобразна машина на времето, която ще ви преведе през историята на нашата рок музика". С тези думи Любо Киров обобщава раждането нa новата супергрупа, нарекла себе си "Легендите". Дебютът й бе на изминалите награди на БГ Радио преди около месец /вижте видеото/.

Бандата, в чийто състав влизат три поколения артисти, ще представя най-големите хитове в 40-годишната история на българската рок музика. Изпълнителите, които от есента ще печелят овациите на публиката, са Константин Марков и Стенли от "Тангра", Константин Цеков от ФСБ, Йордан Караджов от "Сигнал", Митко Кърнев от "D2" и Любо Киров от "Те".

Първоначалната им идея е да се съберат за поредица от концерти в цяла България. Специална мултимедия с автентични кадри ще въвежда публиката в духа на времето, когато са създадени изпълняваните от тях парчета. Рок спектакълът ще предложи и изненади, тъй като музикантите ще влизат в нетипични за тях роли. Стенли ще пее хитове на D2, Данчо Караджов - на група ТЕ, а Любо - на ФСБ, показвайки умения и като барабанист!

Tурнето на "Легендите" започва през есента, a на нас ни остава да се надяваме, че и Плевен ще попадне сред спирките, след като един от членовете на бандата е наш съгражданин.