Официално: 50 хиляди са продадените билети за концерта на Слави и Ку-ку бенд

"Спектакълът ще бъде по-зрелищен и по-интересен", обеща Евгени Димитров

Около 50 хиляди са продадените билети за концерта на Слави и Ку-ку бенд на стадион "Васил Левски". Това призна самият шоумен в петъчното издание на вечерното си предаване.

Оказа се, че е имало идея концертите в "Арена Армеец" през април да бъдат два. На няколко пъти Слави звънял на Евгени Димитров по нощите и го убеждавал да пуснат втора дата. В крайна сметка решили да бъде един, а впоследствие да направят по-грандиозен на стадион "Васил Левски".

"Залата има ограничения, докато на стадиона може да разполагаме с по-сериозен арсенал от допълнителени ефекти и аксесоари, с което спектакълът ще бъде по-зрелищен и по-интересен. Нещо, което сме правели по всичките турнета. Възможностите на стадиона са съвсем различни. Той  дава възможност да се съберат наистина много хора", коментира Евгени Димитров. "Имаме достатъчно репертоар, за да направим съвсем различна програма, много по-интересна и артистична. И отново да пеем песни, които са доказали своето място през годините", допълни Маестрото oт Плевен.