6 месеца затвор за крадец от Тръстеник

Апашът извършил две кражби oт едно място в рамките на три дни

Плевенският съд е постановил наказание от шест месеца лишаване от свобода за А.Р.А., което да изтърпи при първоначален строг режим в Затворническо общежитие от закрит тип или Затвор.

В документите по делото е записано, че на 23 януари тази година, в Тръстеник, отнел чужди движими вещи - ъглошлифовъчна машина „Елтос Ловеч” на стойност 70 лв., ъглошлифовъчна машина марка RTR на стойност 35 лв. и електрическа бор машина, „Елтос Ловеч” на стойност 45 лв. от владението на Т.И.К., без негово съгласие, с намерение противозаконно да ги присвои.

Три дни по-късно, отново в Тръстеник, чрез разрушаване на прегради здраво направени за защита на имот, апашът отмъкнал моторен трион марка „Щил” на стойност 462 лв., трифазен удължител с дължина 25 линейни метра, на стойност 102 лв., както и захранващи електрически кабели от електрожен – работен кабел за електрожен – 7м. на стойност 12 лева, захранващ кабел за електрожен на стойност 12 лв. и кабел масов от електрожен – 7м. на стойност 72 лв., отново владението на собственика Т.И.К. Отнетите движими вещи са на обща стойност от 810 лв.