Фермер от Лесидрен си търси жена чрез тв шоу

Митко мечтае да срещне интелигентно момиче, което обича романтиката на селото

Без плевенско присъствие сред земеделците в шоуто "Фермер търси жена". Това стана ясно след представянето на десетимата участниците в ефира на Нова тв. Сега е ред на дамите да покажат, че не се страхуват да бъдат смели в любовта и са готови да се впуснат в търсене на своята половинка.

Най-големи симпатии от пилотния епизод на шоуто събуди 27-годишния Митко Петров от Лесидрен. Той е завършил ветеринарна медицина в Ловеч, а днес успешно съчетава професия „ветеринар" с професия „фермер". Признава, че най-важният човек до него е баща му, с когото започват семейния бизнес преди повече от 20 години. Най-трудният момент, който преживява, е загубата на майка му. Обича да язди кон и да търси спокойствие в планината. С последната си приятелка се разделят, защото тя не искала да живее на село. Именно затова днес мечтае да срещне интелигентно момиче, което обича романтиката на селото.

Сред фермерите има потомък на опълченец, ръгбист, бивш кмет и шампион по мотоциклетизъм. Един от участниците е благороден наследник и се грижи за 200 броя овце и 300 дка земя. Друг влиза в тв шоуто заради предсказание на Ванга. Според пророческите думи жената на живота му сама щяла да влезе в къщата му. Трети е специалист по международно право и отглежда орехи, авокадо, маслини и рошкови в Долината на тракийските царе край Казанлък.

Ергените фермери със сигурност не се занимават само със селско стопанство. Един от тях е гайдар, друг е рокаджия и има 5 китари. Спортните им предпочитания също са разнообразни, занимават се с ръгби, конен спорт, мотоциклетизъм, спортно ориентиране, бокс, тенис, футбол и волейбол.